На майдані Незалежності в Рівному попрощалися з двома воїнами

2407 0

Ми у соцмережах:

На майдані Незалежності в Рівному попрощалися з двома воїнами

У суботу, 29 червня, рівняни провели в останню земну дорогу двох полеглих воїнів — Романа Оліфіра та Олега Сидорчука.

 Як повідомили у Рівненській міській раді, обидва захисники загинули 23 червня. 

Життя 37-річного матроса Романа Оліфіра обірвалося під час виконання бойового завдання на Херсонському напрямку, а 41-річного молодшого сержанта Олега Сидорчука — на Донецькому напрямку.

Роман Оліфір народився 31 грудня 1986 року у місті Чистякове Донецької області. Там закінчив 10 місцеву школу, а потім здобув фах юриста у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. У 2014 році через військові дії разом із рідними був вимушений переїхати на Рівненщину. Тут Роман працював спершу заступником, а за тим керівником сільськогосподарського підприємства. У лютому 2023 року добровольцем долучився до лав Збройних сил України, служив у морській піхоті.

Олег Сидорчук народився 29 грудня 1982 року у Рівному. Коли навчався у початкових класах, родина переїхала до Шпанова. Саме там Олег і закінчив загальноосвітню школу, а згодом – Рівненський державний аграрний коледж за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівельних споруд». Працював у Рівненському ШЕУ. У березні 2023 року чоловіка мобілізували до лав Збройних сил України. Служив у батальйоні «Вовки Да Вінчі», був на Куп’янському напрямку, потім на Донеччині.

Вічна пам'ять Героям!

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також