На майдані Незалежності в Рівному прощатимуться з 42-річним добровольцем

750 0

Ми у соцмережах:

На майдані Незалежності в Рівному прощатимуться з 42-річним добровольцем

У понеділок, 21 жовтня, о 9.30 на майдані Незалежності в Рівному відбудеться прощання з Русланом Колесником.

42-річний молодший лейтенант, командир стрілецького взводу загинув 14 жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Як повідомив серетар міськради Віктор Шакирзян, Руслан Колесник народився 24 лютого 1982 року в селі Новоселівка на Млинівщині. Навчався у місцевій школі, після 9 класу вступив до ВСП "Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ", а потім — у Рівненський державний гуманітарний університет, де здобув фах вчителя початкових класів та образотворчого мистецтва.

Спочатку чоловік працював у школі, згодом — торговим агентом, а врешті присвятив себе підприємницькій діяльності у сфері торгівлі.

Із початком повномасшного вторгнення Руслан Колесник добровольцем вирушив до центру комплектування, але через відсутність досвіду та будь-якої військової підготовки залишився у резерві. Чоловік був переконаний, що потрібно йти до війська, потрібно стати на захист країни, рідних, дружини та двох дітей, онуків, тож знову звернувся добровольцем до центру комплектування. Цього разу став частиною Сил оборони, пройшов навчання й отримав звання молодшого лейтенанта.

 Чин похорону за Героям здійснять у Свято-Покровському соборі. Поховають його на кладовищі "Нове"... 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також