На майдані у Рівному вітають поліцейських зі святом

705 0

Ми у соцмережах:

На майдані у Рівному вітають поліцейських зі святом

У Рівному на Майдані Незалежності відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята - Дня Національної поліції України.

 

Привітав поліцейських і перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. Він  вручив поліцейським почесні грамоти Рівненської обласної державної адміністрації.

 

«Висловлюю щиру вдячність за самовіддану працю. Бажаю мужності, витримки, наснаги у тій нелегкій справі, яку ви виконуєте. Нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті. Впевнений, що ви будете робити усе від вас залежне для зміцнення порядку та зростання авторитету поліції серед населення нашого краю», - зазначив Сергій Подолін.

 

Начальник головного управління Національної поліції в Рівненській області Олексій Камишанський відзначив високий рівень професіоналізму рівненських поліцейських та подякував за службу.

 

На майдані Незалежності відбулося святкове шикування поліцейських, виставка поліцейських авто, грав музичний оркестр.

 

 

 

День Національної поліції України відзначають в нашій державі щорічно 4 липня. Саме в цей день у 2015 році перші патрульні поліцейські прийняли присягу.

 

До слова, святкування Дня Національної поліції триватиме до 15 години. На центральній площі РІвного розміщені різні локації, де всі охочі зможуть ознайомитись з роботою та матеріально-технічним оснащенням різних підрозділів поліції. Для дітей працівники ювенальної поліції проводитимуть різноманітні конкурси.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також