На місці автостоянки буде дитячий майданчик

1468 0

Ми у соцмережах:

На місці автостоянки буде дитячий майданчик

Після публікації статті «Боротьба за «дворову» спадщину» (»РВ» №46) в редакції побували представники мешканців будинків, що на вулиці О.Дундича у Рівному, з листом, під яким підписались майже 70 людей. Вони хочуть, щоб міський голова почув їхню думку щодо автостоянки, облаштованої на спільному подвір’ї.

”Звертаємось до вас, пане голово, щоб вирішити питання закриття автостоянки у нашому дворі, яка збудована на місці дитячого спортивного майданчика. Цю стоянку спочатку відкрили для декількох авто мешканців нашого будинку. Потім все перейшло на комерційну основу — нині вже покійний п.Соловей самовільно захопив ще шмат землі для розширення стоянки, зрубавши дерева, знищивши газони. Тепер там стоять вже понад 50 автомобілів. Без дозволів збудував гараж для своєї машини і захопив ще землю й навколо стоянки, де стоять здебільшого вантажні автомобілі та буси. Проїзд на стоянку пролягає через двір. Автомобілі заїжджають та виїжджають упродовж майже цілої доби, бо стоять тут автомобілі майже з усього мікрорайону, тому що «чужі» клієнти платять більше. У наших двох будинках 360 квартир, в яких багато діточок, для яких не залишилось місця для ігор. Живуть також ветерани, пенсіонери, які заслуговують на відпочинок на своєму подвір’ї без пилу, диму і чадного газу».

Мешканці будинків №1-А, 1-Б на вул.О.Дундича в Рівному.
P.S. У вівторок зранку представники цих мешканців побували на прийомі у міського голови Рівного Володимира Хомка. Однак міський голова сказав: «Поїдемо на ваше подвір’я, хочу сам побачити». Оглянувши подвір’я та поспілкувавшись із мешканцями, Володимир Хомко запевнив: «Стоянки тут не буде, бо заважає людям. Буде тут дитячий майданчик».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також