На місці стадіону «Горинь» зводять сучасний спорткомплекс

2057 0

Ми у соцмережах:

На місці стадіону «Горинь» зводять сучасний спорткомплекс

П'ять легкоатлетичних доріжок, змішане поле для баскетболу та волейболу, власна твердопаливна котельня – у Дубровиці триває будівництво спортивного комплексу.

Його зводять «з нуля» на місці діючого стадіону «Горинь».  Планується, що у першому корпусі будуть тренерські кімнати, великий зал для ігрових видів спорту, душові та підсобні приміщення. У самому ж залі гратимуть у міні-футбол, баскетбол, волейбол, настільний теніс та інші види спорту. Розмір дозволяє розділити його, за потреби, на дві частини.

«У нас є багато спортсменів, яким немає де повноцінно проводити тренування. Тож потреба у будівництві такого об’єкту є вже давно. Цей спорткомплекс розрахований на 300 глядацьких місць з одночасним заняттям видами спорту близько 80 чоловік. Переконаний, що така спортивна споруда в районі дозволить популяризувати здоровий спосіб життя та залучати молодь до занять з різноманітних видів спорту», - зазначає голова РДА Олександр Гузич.

 

Тут вже збудували корпус, який включає в собі адміністративні приміщення та ігровий універсальний зал. В спорткомплексі встановили вікна та двері, провели електрику та водопостачання, зовнішнє освітлення, облаштовані пожежні резервуари та діє трансформаторна підстанція. Окрім цього, спорткомплекс уже має змонтовану власну твердопаливну котельню.

Найближчим часом будівельники працюватимуть над облаштуванням у великому універсальному залі підлоги, встановленням висувних трибун, внутрішнім оздобленням.

Там зможуть займатися спортсмени з різним рівнем підготовки та підвищувати свій рівень майстерності.  Окрім Дубровиці, спортивні об’єкти бкдують й у інших районах Рівненщини. Приміром, нині будівельники працюють у Сарнах, Зарічному, невдовзі відновлять роботи й у Костополі, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також