На міжнародній трасі у Рівненському районі п`яний молодик скоїв ДТП

1624 0

Ми у соцмережах:

На міжнародній трасі у Рівненському районі п`яний молодик скоїв ДТП

Учора близько 23:00 години на трасі Київ-Чоп поблизу Грушвиці Рівненського району трапилася ДТП. Водій автомобіля «Renault Laguna» не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою, не дотримався безпечної швидкості руху та безпечної дистанції, в результаті чого врізався у автомобіль «Renault Megane», який рухався попереду.

Як повідомляє Управління патрульної поліції Рівненщини, від сильного удару ««Renault Megane» виїхав на зустрічну смугу та по інерції його відкинуло в кювет, де він в’їхав у дерево. В автопригоді ніхто не постраждав.

Під час спілкування з 20-річним винуватцем ДТП, патрульні виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння патрульні провели на місці за допомогою приладу «Drager». Результат склав 4,54 проміле. На порушника інспектори склали протоколи за ч.1 ст.130 КпАП України (керування в стані сп’яніння), за ст.124 КпАП України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Тепер на чоловіка чекає суд.

Протягом минулого місяця рівненські патрульні виявили 135 водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння. На усіх порушників інспектори склали відповідні адміністративні матеріали.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також