Вночі у Млинів прибуде похоронний кортеж з загиблим на Харківщині воїном

1641 0

Ми у соцмережах:

 Вночі у Млинів прибуде похоронний кортеж з загиблим на Харківщині воїном

22 березня на Млинівщині - День жалоби.

Сонячний весняний день 20 березня став безжально чорним в житті Млинівської громади. Болюча, сумна звістка, яку неможливо усвідомити ні розумом, ні серцем, облетіла громаду:
загинув Тарас Коханюк - сміливий, відважний, справжній Герой. Він був випускником Волинського ліцею.

- Воїн-Герой обороняв Україну поблизу населеного пункту Кругляківка Куп’янського району Харківської області і загинув від ворожого обстрілу в районі виконання бойових завдань. 10 травня Герою мало виповнитися 29, - повідомляє Млинівська селищна рада. - Висловлюємо найщиріші співчуття родині нашого Героя, всім рідним та близьким. Нехай Господь допоможе пережити біль непоправної втрати. Герої не вмирають. Вони покидають поле бою на землі і ангелами у складі небесного війська оберігають рідну землю та свій народ. Вічна, світла пам’ять і шана полеглому Герою.Царство Небесне і вічний спокій…

Похорон Тараса Коханюка відбудеться завтра 22 березня о 14 годині біля будинку загиблого (смт Млинів, вул. Покровська, 33) з подальшою відправою в Свято-Михайлівському храмі селища Млинів.

Тіло Героя прибуде з Харкова додому в Млинів вночі з 21 на 22 березня. Орієнтовно біля 1:30. Кортеж рухатиметься біля ліцею N2.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також