На Млинівському водосховищі зловили браконьєрів

1952 0

Ми у соцмережах:

На Млинівському водосховищі зловили браконьєрів

Сьогодні Рівненський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення Правил рибальства.

Близько першої години ночі виявлено місцевого жителя, який здійснював вилов риби забороненими знаряддями – двома лісковими сіткам. Інцидент стався на Млинівському водосховищі, поблизу смт. Млинів.Завдяки оперативним діям рибоохоронного патруля, порушник не вистиг завдати шкоди рибному господарству. Заборонені знаряддя лову у громадянина вилучені.

На особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі до правоохоронних органів за місцем скоєння правопорушення.

Згодом рейдовою групою зафіксувано ще одне порушення правил рибальства. На березі Млинівського водосховища, поблизу смт. Млинів викрито громадянина, який хотів здійснити вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями – двома «екранами».

В Управлінні Держрибагентства у Рівненській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 540 53 90. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства, Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Рівненський рибоохоронний патруль нагадує: за чинення опору працівникам рибоохоронного патруля громадяни несуть кримінальну відповідальність - штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців чи обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до двох років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також