На Острожчині запустили нове виробництво

1008 0

Ми у соцмережах:

На Острожчині запустили нове виробництво

Там відкрили лінії підприємства «Ескада-М», яке є виробником шпонованих плит. Це перше у громаді виробництво з часів незалежності. Після повної реконструкції тут буде понад 10 тисяч квадратних метрів виробничих площ і 1500 метрів квадратних під офісні приміщення.

Компанія «Ескада-М» на сьогодні збільшила потужності. У період воєнного стану розвиток місцевого бізнесу є дуже важливим для області, переконаний начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. Сьогодні він побував на офіційному відкритті ліній виробництва на Острожчині.

-  Ми продовжуємо розвивати на Рівненщині меблевий кластер. І на прикладі «Ескада-М» чітко видно, як між собою взаємодіє місцевий бізнес, створюючи в області додану вартість на кожному етапі виробництва, коли ДСП-плита з одного підприємства Рівненщини потрапляє на виробництво іншого на Острожчині. Це і є та синергія та кооперація, від якої залежать податки в області, - прокоментував Віталій Коваль.

На думку керівника області, такі відкриття виробництв надихають. Адже це результат взаємодії влади з бізнесом. А коли інвестори не бояться вкладати кошти, відкривають підприємства, створюють нові робочі місця, забезпечують в регіоні соціальну стабільність, то це найкраща допомога ЗСУ, громадам, області і  Україні 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також