На острозькій трасі зіткнулися два авто – п’ятеро потерпілих (ВІДЕО)

1922 0

Ми у соцмережах:

На острозькій трасі зіткнулися два авто – п’ятеро потерпілих (ВІДЕО)

Між селами Михайлівка та Шлях Острозького району сьогодні, 2 січня, близько 09:30 зіткнулися «Renault Megane» та «Opel Vectra».

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, водійка автомобіля «Opel Vectra», 42-річна жителька Острога, не вибрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожньої обстановки та виїхала на зустрічну смугу руху.

Там авто зіткнулося з «Renault Megane», яким керувала 35-річна жителька Дубна. Від удару «Renault» відкинуло у кювет.

Каретою «швидкої» до місцевої лікарні доставили п’ятьох осіб, постраждалих у ДТП.  

У водійки «Opel» медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої та перелом пальця руки.

Також травмувалися пасажири цього авто. 33-річного жителя Острога із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоями грудної клітки, перелом коліна госпіталізували у травматологічне відділення лікарні. 70-річна острожанка отримала забої та травми голови.

Постраждала і водійка «Renault», яку із тупою травмою живота, забоєм хребта та голови госпіталізували в хірургічне відділення. У пасажирки, 54-річної жительки Хмельницького, лікарі діагностували черепно-мозкову травму та перелом передпліччя.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. В обох водійок відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також