На оздоровчі вправи запрошують в парк у Рівному

620 0

Ми у соцмережах:

На оздоровчі вправи запрошують в парк у Рівному

У Рівному щонеділі з 12 до 14 години в парку Молоді (Лебединка) пані Валентина займається практикою самовдосконалення Фалунь Дафа - уже впродовж 10 років. До занять запрошують приєднатися усіх, хто прагнуть знайти натхнення та сили до життя.

 Ця практика ґрунтується на принципах «Істина-Доброта-Терпіння» (китайською - Чжень-Шань-Жень) і виконанні п'яти оздоровчих енергетичних вправ.

 

Олександр Німенко практикує Фалунь Дафа вже понад 20 років, він стверджує, що ця практика допомогла йому краще зрозуміти себе:

- Для людей природно бути добрими, завдяки Фалунь Дафа я навчився відкривати доброту в собі та в інших, а також викорінювати різні негативні звички, порівнюючи їх із засадничою властивістю Всесвіту: «Істина-Доброта-Терпіння». Це постійний процес, як пульс життя.

 Олександр з однодумцями створив безплатний проєкт онлайн-навчання за Фалунь Дафа. Зустрічі проходять раз на тиждень. Спочатку Олександр розповідає про основи практики Фалунь Дафа, потім показує практичне відео й покроково пояснює, як робити вправи, а також відповідає на запитання гостей. Тож завдяки цьому проєкту ви можете медитувати й вдома.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також