На перехрестях у Рівному встановлюють прилади автономного живлення

606 0

Ми у соцмережах:

На перехрестях у Рівному встановлюють прилади автономного живлення

Автономними акумуляторами за дорученням секретаря міської ради Рівного Віктора Шакирзяна обладнають 25 світлофорних об’єктів міста. Це дозволить забезпечити резервне живлення світлофорів на ключових перехрестях впродовж 8-10 годин.

 За словами Віктора Шакирзяна, цинічні удари російських окупантів по об'єктах критичної інфраструктури можуть спричинити важку ситуацію з електропостачанням. Тому задля безпеки учасників дорожнього руху було прийнято рішення про встановлення приладів безперебійного живлення на світлофори.

“Світлофори на ключових перехрестях міста будуть обладнані приладами автономного живлення. Враховуючи постійні спроби ворога вразити об'єкти енергетичної інфраструктури, не можемо допустити аби через перебої з постачанням електроенергії на найбільш завантажених автотранспортом перехрестях міста виникали аварійні ситуації та затори. За кілька днів працівники Комунального підприємства "Міськсвітло" завершать в місті встановлення 25 таких приладів, а отже світлофори на ключових перехрестях міста в разі припинення електропостачання зможуть автономно працювати упродовж 8-10 годин, що дасть комунальним службам необхідний час для відновлення енергоживлення. Наше головне завдання сьогодні зробити все можливе аби максимально підготуватись до будь яких критичних ситуацій, що можуть виникнути в місті у зимовий період”, - зазначив Віктор Шакирзян.

Нині у місті вже встановлено 13 таких приладів. До 20 жовтня комунальники обладнають ними ще 12 світлофорних об’єктів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також