На підборах чи в берцях: у чому крокуватимуть на параді жінки-військовослужбовці на День Незалежності

768 0

Ми у соцмережах:

На підборах чи в берцях: у чому крокуватимуть на параді жінки-військовослужбовці на День Незалежності

Цьогоріч на День Незалежності України жінки-військовослужбовці йтимуть у парадній формі одягу. Гарні та стильні.

Першого липня ресурс "Армія Inform" повідомив, що 24 серпня на військовому параді до Дня Незалежності разом з іншими підрозділами Хрещатиком крокуватиме жіноча "коробка" військовослужбовиць ЗСУ ("коробками" називають групи військовиків, на які розбивають учасників параду. – Ред.).

Цьогоріч вона буде представлена курсантками Військового інституту Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Торік на параді дівчата були в повсякденній формі одягу і зі зброєю, а цього року – крокуватимуть у парадній формі, без зброї, у туфлях на підборах. 

До речі, зараз українська армія на парадах відходить від класичного "прусського кроку" і переходить до нового стройового кроку.

"Від старого він відрізняється тим, що раніше нога мала підніматися від землі на 15-20 см, нині ж - на 10-15 см. Трішечки нижче. Дівчата новий крок опанували буквально за один день, проблем ніяких не було", - йдеться у статті "АрміяINFORM".

Курсантки вже місяць тренуються до параду і зізнаються, що у туфлях на підборах "трішечки важче, ніж у берцях".

Міноборони повідомило, що на параді до Дня Незалежності курсантки  маршуватимуть на підборах / ГОРДОН

Група ж народних депутатів вимагають від міністра оборони Андрія Тарана пояснень і вибачень за плани показати жінок-військовослужбовців на параді до 30-річчя Незалежності України на підборах. 

Вони обурилися, що "жінок перетворюють на якихось карнавальних ляльок, які повинні розважати натовп", і що "Зеленський поняття зеленого не має як Верховний головнокомандувач, що таке стандарти і критерії НАТО – це не підбори під час параду".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також