На підході сильна магнітна буря

1728 0

Ми у соцмережах:

На підході сильна магнітна буря

Магнітна буря буде “штормити” Землю протягом кількох днів

За даними Лабораторії рентгенівської астрономії сонця ФІАН, магнітосфера буде збудженою вже 22 жовтня. Потім прийде триденна магнітна буря (23, 24 і 25 жовтня), 26 числа - геошторм почне вщухати.

Першими, хто відчуває на собі "принади" геомагнітної бурі, є метеочутливі люди. Також варто бути обережними тим, у кого є серцево-судинні хвороби, гіпертонікам і гіпотонікам, літнім людям з хронічними хворобами, і тримати під рукою необхідні ліки в ці дні. Адже напередодні та під час магнітної бурі можливе погіршення самопочуття.

Лікарі кажуть, що магнітна буря, особливо така сильна, може негативно позначитися і на здорових людях. У цей період ви можете відчувати безпричинні головні болі, апатію, стомлюваність. У небезпечні дні можуть загострюватися хронічні хвороби, виникати головні болі, стрибати тиск, з'являтися безсоння.

Абсолютного захисту й універсального рецепта від магнітних бур немає. Але лікарі кажуть, що мінімізувати їхній вплив все ж можна.

В цей період загострюються нервові розлади. Якщо ви схильні до панічних атак, не накручуйте себе очікуванням того, що ось-ось щось заболить.

Якщо ж ви вважаєте себе здоровою людиною, також необхідно вжити "контрзаходів". Насамперед це здоровий сон протягом 7-8 годин. Проводьте більше часу на свіжому повітрі, ходіть пішки. Крім того, варто відмовитися від алкоголю і менше пити кави. Виключіть фаст-фуд, жирне, солодке, солоне, копчене.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також