На Північному викрали електрообладнання

1485 0

Ми у соцмережах:

На Північному викрали електрообладнання

Цьогоріч вже вдруге невідомі проникають у трансформаторну підстанцію на вулиці Коновальця у Рівному.

Злочинці потрапили всередину на підстанцію, зламавши двері.  Фахівці «Рівнеобленерго» встановили, що у ЗТП-478 було викрадено 14 металевих дверцят електрощитової та пошкоджено 7 рубильників (з них викрали мідні деталі).
Між тим, лише від початку цього року було виявлено 35 пошкоджень та 26 крадіжок електрообладнанню «Рівнеобленерго», чим ПрАТ завдані збитки на понад 350 тисяч гривень. Про усі випадки повідомлено поліцію.
Найбільше занепокоєння викликає той факт, що внаслідок неправомірних дій, трансформаторна підстанція на вул. Коновальця перебувала незачиненою. А це – пряма загроза життю та здоров’ю мешканців навколишніх будинків. До підстанції могли зайти діти, адже неподалік ЗТП розташовані дві школи, і наразити себе на небезпеку ураження електрострумом. Також працівників «Рівнеобленерго» вразив безлад у приміщенні, розташованому поруч із ТП, куди можна безперешкодно зайти – там розкидані використані шприци, упаковки від медикаментів. 
Небайдужих споживачів закликають повідомляти подробиці злочинів, скоєних на об’єктах «Рівнеобленерго», за номером телефону (0362) 69-44-52 або до поліції за номером 102. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також