На пивзаводі буде «Кант»

5270 0

Ми у соцмережах:

На пивзаводі буде «Кант»

Рівненський пивзавод, якому вже понад 150 років, кілька років реконструюють. Чотириповерхову будівлю, де нині бар «Рівень», ззовні вже відреставрували, оновили і літній майданчик поряд, зробивши його двоповерховим. Проте на заводі планують масштабніші зміни — там відкриють першу у місті пивну ресторацію, де не тільки можна буде випити пива, а й подивитися, як воно виготовляється.

пивзавод Ресторація матиме назву «Кант». Не на честь німецького філософа, а на честь того, що вхід у заклад буде на розі (на канті) будинку — з вулиці Соборної. До того ж, район пивзаводу колись також називали Кантом. Ресторація буде на першому поверсі будівлі. На другому буде кухня та збережений для давніх клієнтів бар «Рівень», а над ідеями для третього та четвертого поверхів ще думають. У планах — відкрити музей пивзаводу.

лукянчук
Анатолій Лук'янчук
— Хочемо відкрити ресторацію до вересня, — розповідає заступник директора пивзаводу Анатолій Лук'янчук. — Всередині намагаємося зберегти якомога більше автентичного стилю, буде багато каменю та унікальних кованих виробів. Заклад буде поділений на два великих зали: пивний та м'ясний. У пивній частині буде невеличка пивоварня. Можна буде подивитися, як вариться та фільтрується пиво, а потім прослідкувати, як воно скляними трубами у підлозі тектиме до місця, де відстоюватиметься. Другий зал — м'ясний. Відвідувач зможе обрати собі м'ясо і його готуватимуть одразу на вертелі посеред приміщення. Окрім того, у певний день тижня будуть смажити перед відвідувачами барана чи порося і кожен зможе замовити собі частину, яку захоче. Для постійних відвідувачів у «Канті» обіцяють спеціальні шафки з індивідуальними ключами, в яких будуть зберігатися пивні кухлі. А наприкінці року будуть визначати переможця — людину, яка випила найбільше пива.
Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також