На пляжі "Швейцарії" знищили комах

1574 0

Ми у соцмережах:

На пляжі

За минулу добу люди, яким докучали шершні, тричі викликали на допомогу рятувальників.

Спершу вони виїжджали в c. Кам’яногірськ, що у Рівненському районі. Там працювали на дачному масиві  «Бурковський». На  вулиці Рівненській вони знешкодили осине кубло, яке комахи облаштували у будинку.

Цього ж дня у селі Зоря, що Рівненському районі, на вулиці Конституції рятувальники надавали допомогу по знешкодженню кубла шершнів, які оселились в багатоквартирному триповерховому житловому будинку.

А у селі Обарів, Рівненського району, рятувальники працювали на пляжі готельно-розважального комплексу «Швейцарія». Там також знешкодили кубло шершнів, повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області.

До речі, наслідки укусу шершня залежать від реакції організму та можуть бути різними. Отрута звичайних шершнів менш токсична, ніж бджолина, жало після укусу не залишається в рані, але шершень може нанести декілька укусів поспіль. Велика кількість отрути шершня викликає досить серйозне запалення. За високої індивідуальної чутливості (алергії) наслідки можуть бути важчими, а за великої кількості укусів, можливий летальний кінець. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також