На подіумі — рівняни

1978 0

Ми у соцмережах:

Одяг для стильних чоловіків від Андре Тана

Який одяг в цьому сезоні буде модним, показували рівнянам відомі українські дизайнери. У Рівному минув 18-ий сезон модної події FashionTime. Модні покази відбувалися у невимушеній атмосфері справжньої фешн-вечірки. Найновіші модні тенденції публіка могла побачити під супровід шоумена МС Micik Gonibez. А родзинкою була нова колекція одягу від українського дизайнера Андре Тана.

Самого дизайнера на показі не було. Колекцію презентував представник його бренду у Рівному Сергій Федчак.

Модні чоловічі новинки показували на подіумі відомі чоловіки Рівного, серед них — актори Рівненського обласного музично-драматичного театру. Моделі відчували себе невимушено, як і на сцені. У цьому сезоні стильні чоловіки не носитимуть краваток. Для особливих подій дизайнер приготував їм метелики. У колекції переважали холодні кольори. Не поступається жодним нововведенням класичний чорний і колір, який модні критики останнім часом теж вважають класичним, — синій. Брюки та джинси Андре Тан на чоловіках бачить такими ж завуженими донизу, як і в минулому сезоні. Загалом, колекція «A Tan Man» свідчить про те, що успіх любить впевнених у собі чоловіків. Ніяких зайвих аксесуарів або ж неймовірних кислотно-яскравих кольорів.

Модний одяг для неформатних жінок

Не більше кольору і у жіночих колекціях. На показі були представлені моделі блакитних і сірих тонів. Звісно, не обійшлося без чорної сукні. Цієї зими залишатимуться в моді речі OVERSIZE — цей стиль не здає своїх позицій ще з 2012 року. Загалом, колекція відзначається стриманістю і навіть повсякденністю. Щоправда, дизайнер бачить українських жінок не за домашніми клопотами, а завжди жіночними і впевненими в собі.

Одяг від дизайнерки Катерини  Гончарук

Не вперше на показі була представлена колекція A. Tan Plus. Для жінок, чиї розміри не модельні, також можна шити гарний одяг, — впевнений дизайнер. У цій колекції також переважають стримані пастельні тони.

Колекція  вечірніх і весільних суконь від всесвітньо відомого бренду Pollardi

Окрім колекції Андре Тана, свої модні новинки презентували дизайнерка Валентина Нетрусова та її бренд Valenсia разом із прикрасами від дизайнерки Ольги Пашинської, Любов Шипукова та її бренд Love&Beauty та інші. А красиве завершення красивого вечора відбулось завдяки ніжній і витонченій колекції елегантних вечірніх і весільних суконь від всесвітньо відомого бренду Pollardi. До речі, одну із суконь представляла відома рівненська акторка Ніна Ніколаєва.

Особливістю цього сезону FashionTime було те, що модні покази поєдналися із розважальною програмою, виступами артистів та завершилися спільним AFTER PARTY.

Світлана ПРОКОПЧУК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також