На подвір’ї сільської хати в Здолбунівському районі знайшли мертвих собак

2149 0

Ми у соцмережах:

 На подвір’ї сільської хати в Здолбунівському районі знайшли мертвих собак

Про мертвих собак у будинку, що у селі Миротин Здолбунівського району, поліцейські дізналися від рівненських зоозахисників із соціальних мереж. Правоохоронці відшукали власницю будинку, нею виявилася 65-річна жителька сусіднього села. Вона пояснила, що мала намір продати будинок 19-річній рівнянці. Дівчина вже залишила завдаток і кілька місяців там живе.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, напередодні сусіди неодноразово телефонували власниці будинку та скаржилися на велику кількість собак, які постійно гавкають та кидаються на свійську птицю.

Вчора поліцейські приїхали до будинку та в господарському приміщені та на подвір’ї помітили сімох мертвих цуценят. Жодних ознак знущань над тваринами, які могли б спричинити їхню смерть, поліцейські не помітили. У будинку був безлад та понищені меблі. Ймовірно, тварин зачиняли всередині та не випускали на вулицю. Крім того, ще близько десятка псів бігали неподалік будинку.

Наразі правоохоронці встановлюють місце перебування 19-річної рівнянки та всі обставини події. На телефонні дзвінки дівчина не відповідала. Причину загибелі собак встановлюють працівники санепідемслужби.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також