На Покрову поліцейські посилюють превентивні заходи

767 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Публічну безпеку та порядок на території Рівненщини під час відзначення Покрови, Дня захисника України та Дня козацтва забезпечуватимуть майже 150 правоохоронців.

До охорони правопорядку у населених пунктах області залучатимуться військовослужбовці Нацгвардії та члени громадських формувань. У цей день на Рівненщині заплановано проведення 14 заходів.

З метою контролю та належного реагування у разі виникнення нештатних ситуацій працівники ситуаційного центру ГУНП в Рівненській області цілодобово здійснюють збір та обробку інформації, а весь особовий склад із 12 жовтня переведений на посилений варіант несення служби.

Правоохоронці звертаються до громадян не допускати порушень публічної безпеки та порядку та дотримуватися карантинних обмежень. Також, зважаючи на те, що триває передвиборча агітація, прохання до громадян і учасників виборчого процесу здійснювати свою агітаційну діяльність відповідно до вимог чинного законодавства і бути політично лояльними.

Якщо ви стали свідком можливого правопорушення, негайно телефонуйте на спецлінію 102.

Напередодні свят поліцейські вітають жителів Рівного та області із Покровою Пресвятої Богородиці, із Днем захисника Вітчизни та козацтва і бажають усім міцного здоров’я, злагоди в родинах, миру та благополуччя!

Гарних свят і безпечного відпочинку!

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також