На Поліссі працівник забив до смерті перевізника

10834 0

Ми у соцмережах:

На Поліссі працівник забив до смерті перевізника

Вбивство трапилося вчора у Зарічненському районі.

 Як повідомляє поліція, товариш запросив посвяткувати 59-річного підприємця та 37-річного селянина з Морочного, який працював у перевізника електрозварювальником.

Застілля було організоване у гаражі. Через деякий час ініціатор застілля пішов додому, а підприємець і працівник продовжили святкування. Близько 18 години між ними виник конфлікт через оплату праці, під час якого роботодавець нецензурно висловився на адресу сім’ї підлеглого.

Після цього останній наніс близько п’яти ударів в голову руками і ногами підприємцю. Після чого пішов до місцевого магазину, де за черговою дозою алкоголю зателефонував на спецлінію 102 та повідомив про скоєне.

Медики, які приїхали на місце події лише констатували смерть підприємця. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок множинного відкритого перелому кісток обличчя та черепа, масивних крововиливів під м’які мозкові оболонки та в речовину головного мозку, мозкової коми.

37-річний житель села Морочне вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також