На Поліссі представили нового керівника поліції

1784 0

Ми у соцмережах:

 Володимир Вальковець та Руслан Стрельбіцький

Заступник начальника Головного управління Національної Поліції в Рівненській області представив нового керівника поліції Дубровиччини.

Заступник начальника ГУНП полковник поліції Руслан Стрельбіцький зачитав наказ начальника ГУНП полковника поліції Олексія Камишанського  про призначення майора поліції Володимира Вальковця на посаду начальника Дубровицького відділення поліції № 1, повідомляє сайт Polissya.org.

За словами заступника начальника Головного управління Національної поліції, Володимир Вальковець має практичний досвід, адже він обіймав керівні посади не тільки у внутрішній безпеці та кримінальному блоці, а й працював у оперативних підрозділах.

- Я думаю, що Володимир Михайлович спроможний із честю виконувати покладені на нього обов'язки. Дубровицьке відділення поліції характеризується лише з позитивної сторони. За останні роки не було суттєвих нарікань щодо роботи чи порушення дисципліни, але звертаюся до Вас, особового складу, я хочу бачити роботу в єдиному колективі. … Ми працюємо на довіру громадян! — наголосив полковник Руслан Стрельбіцький.

- Хочу подякувати керівництву Головного управління Національної поліції за надану мені довіру. Будемо працювати з керівниками всіх силових підрозділів, а далі — покаже час! — додав майор поліції Володимир Вальковець.

Володимир Вальковець народився в селі Мочулище Дубровоцької ТГ. На посаді начальника Дубровицького відділення поліції Він замінив уродженця Заслуччя майора поліції Руслана Твердого, який зараз перебуває у відпустці.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також