На Поліссі прощатимуться з «Боксером»: бойовий командир загинув на Луганському напрямку

6755 0

Ми у соцмережах:

На Поліссі прощатимуться з «Боксером»: бойовий командир загинув на Луганському напрямку

Завтра, 27 квітня, Сарненська громада проведе в останню земну дорогу свого Героя - молодшого сержанта Андрій Колодязного, який мав позивний «Боксер». 27-річний житель села Орлівка, віддав своє життя у боротьбі з російськими загарбниками за рідну країну та її народ.

Сарненська міська рада повідомляє:

- Захисник був мобілізований в серпні 2022 року до лав 81-ої окремої аеромобільної Слобожанської бригади. Андрій був взірцем, бойовим командиром, пройшовши навчання у Британії,  відправився на Луганщину. Він загинув цьогоріч 14 квітня під час бойових дій на Луганському напрямку, 

Андрій надихав своєю щирістю та добротою, підтримував усіх близьких та рідних. Героя памʼятатимуть спокійним, врівноваженим, мужнім. Велика шана та подяка Захиснику за його подвиг, за відстоювання цілісності та незалежності нашої держави.  У Андрія залишились мама, сестри - трійнята та брат. Щиро співчуваємо родині, друзям та бойовим побратимам загиблого, розділяємо разом з вами великий біль втрати. Вічна памʼять Герою! Честь та шана! 

Прощання з Андрієм Колодязним відбудеться завтра, 27 квітня. Кортеж розпочне свій рух містом орієнтовно о 10:10 год. та рухатиметься за маршрутом: Костопільська - Європейська - С.Бандери - Ковельська - Миру (Орлівка) - провулок Садовий (Орлівка)
10:30 - прощання вдома, село Орлівка, провулок Садовий, 2.
12:00 - чин похорону у Свято-Покровському храмі, що на вулиці Ковельській
13:00 – прощання на центральній площі міста.
14:00 - поховання на кладовищі на вул.Ковельській.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також