На Поліссі прощатимуться з добровольцем - оборонцем Бахмута, в якого зупинилось серце

3513 0

Ми у соцмережах:

На Поліссі прощатимуться з добровольцем - оборонцем Бахмута, в якого зупинилось серце

Завтра, 30 травня, жителі Сарненщини мхилять голови у скорботі, проводжаючи в останню земну дорогу старшого сержанта Анатолія Вегеру, який віддав своє життя у боротьбі за Україну та її народ.

56-річний Вегера Анатолій Андрійович, житель с.Тріскині, у березні 2022 року добровольцем став на захист Батьківщини, проходив службу в лавах 14-го окремого стрілецького батальйону «Полісся».

Брав участь в обороні м.Бахмут, нагороджений медаллю за мужність, самовідданість та зразкове виконання службового обов'язку «За оборону рідної держави» та «Честь і слава».

Під час проходження служби на Донецькому напрямку стан здоровʼя військовослужбовця погіршився, 27 травня серце Захисника зупинилося.

Назавжди у памʼяті рідних та близьких Анатолій Андрійович залишиться чуйним, надійним, люблячим чоловіком та батьком, добрим другом, відповідальним, мужнім патріотом. У Героя залишилися дружина Ольга Іванівна, син та дві доньки.

Сарненська міська рада висловлює  щирі співчуття родині, друзям, бойовим побратимам загиблого:

-  Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа захисника Анатолія знайде вічний спокій. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському Воїну.

Прощання із Анатолієм Вегерою відбудеться завтра, 30 травня. Кортеж розпочне свій рух містом орієнтовно о 10:00 год. та рухатиметься за маршрутом: Костопільська-Європейська-Степана Бандери-Вишнева-Дослідна станція-село Яринівка - село Тріскині, вул. Вишнева.

11:00 - прощання вдома, вул. Вишнева, 15
13:30 – чин похорону у храмі с.Тріскині
14:.30 – поховання на місцевому кладовищі.

Години можуть зміщуватись у часовому проміжку +\- 15 хв. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також