На Поліссі прощатимуться з танкістом, який загинув на Донеччині

4198 0

Ми у соцмережах:

На Поліссі прощатимуться з танкістом, який загинув на Донеччині

26 вересня жителі Сарненської громади громади схилять голови у скорботі, проводжаючи в останню земну дорогу солдата Сергія Бартоша.

40-річний сарненець Сергій  Бартош цьогоріч у червні став на захист держави. Він проходив службу в лавах 5-ої окремої танкової бригади.

- Захисник загинув 21 вересня під час бойових дій на Донеччині, - повідомляє Сарненська міська рада. Щирий, доброзичливий, чуйний, сміливий, найкращий син, чоловік, татусь та брат. У Героя залишилися мама Любов Іванівна, дружина Людмила, донька, сини та брати, які теж стоять на захисті нашої держави в лавах ЗСУ.  Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, бойовим побратимам загиблого. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа Захисника Сергія знайде вічний спокій. Доземний уклін відважному Воїну за жертовний подвиг в імʼя любові до України! Світла памʼять і шана Герою Сергію Бартошу!

Прощання відбудеться завтра, 26 вересня. Кортеж розпочне свій рух містом орієнтовно о 10:10 год. та рухатиметься за маршрутом: Костопільська-Європейська-Бандери-Вишнева-Гоголя.

10:40 год. - прощання вдома, вул. Гоголя, 37/3
12:00 год. - чин похорону у Свято-Покровському храмі по вул. Ковельська
13:00 год. – прощання на центральній площі міста
14:00 год. – поховання на Алеї Героїв на кладовищі по вул.Шарпака

Години можуть зміщуватись в часовому проміжку +-15 хв. У випадку оголошення сигналу «Повітряна тривога» в цілях безпеки, прощання на центральній площі міста буде скасовано. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також