На посаду директора «Рівнеоблводоканалу» - четверо претендентів

3361 0

Ми у соцмережах:

На посаду директора «Рівнеоблводоканалу» - четверо претендентів

Щоправда, кількість охочих керувати найбільшим комунальним підприємством області може змінитися, адже документи в облраді ще прийматимуть до 18:00 сьогодні.

Наразі відомо, що подали документи четверо претендентів. Серед них – і 42-річний чинний керівник підприємства Андрій Карауш, який на посаді з 2012 року, а доти працював у Кропивницькому.

Анддрій Карауш

Претендує на керівну посаду і 55-річний Ігор Катульський, який свого часу працював заступником директора облводоканалу (до 2016 року), а з грудня минулого року  – тимчасово безробітний.

Ігор Катульський. Фото - з його сторінки у Facebook

Подали  документи до облради також 36-річний Василь Бляшин, який працює директором ПП «Теплогазбуд", та 47-річний Володимир Зленко, екс-голова правління ПАТ «Львівгаз» та колишній директор рівненської «Комуненергії», який на сьогодні безробітний.   

Василь Бляшин. Фото - з його сторінки у Facebook

Відомо, що частина депутатів та Рівненська ОДА підтримують чинного директора водоканалу. Проте у раді є прихильники і зміни керівництва цього підприємства. Ймовірно, частина обранців підтримає, як і попереднього разу, Ігоря Катульського.  

Володимир Зленко. Фото - з його сторінки у Facebook


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також