У пожежі на Рівненщині загинули матір з донькою

2432 0

Ми у соцмережах:

У пожежі на Рівненщині загинули матір з донькою

За минулу добу в Рівненському та Сарненському районах під час ліквідації пожеж у приватних господарствах виявлено трьох загиблих людей.

О 20:03 надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Старожуків Рівненського району. На місце виклику було направлено чергові відділення з смт Клевань та м. Рівного, а також оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

На місці пожежі виявлено мертве тіло господині -  1947 року народження. Під час надання першої медичної допомоги працівниками швидкої медичної допомоги на місці пожежі, померла дочка господарки -  1972 року народження.

Будинок вдалося врятувати. Вогнем знищено 2м² дерев’яної підлоги в кімнаті, речі домашнього вжитку та 15м² перекриття житлового будинку.

Того ж дня о 21:14 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Рокитно Сарненського району. На місце виклику було направлено два чергових відділення вогнеборців 10-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Рокитне. Під час гасіння пожежі виявлено мертвим власника господарства - 1998 року народження.

Вогнем знищено оздоблення стін в кімнаті, 20м² перекриття та покриття дерев'яного житлового будинку. 

В обох випадках причини пожеж та загибелі людей встановлюються.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також