На прикордонній території Польщі хочуть збудувати логістичний центр для експортерів

875 0

Ми у соцмережах:

На прикордонній території Польщі хочуть збудувати логістичний центр для експортерів

Підприємці з Рівненщини часто нарікають на великі черги на кордоні із Польщею під час експорту продукції. Причина - низька пропускна здатність переходів через невідповідність широкої української і вузької європейської залізничних колій.

Одним із виходів з ситуації є будівництво перевантажувальних комплексів у Польщі. Адже у них є два залізничні напрямки із широкими коліями. І будівництво таких баз спільно із польськими партнерами допоможе вирішити проблему. А також збільшить конкурентоздатність української продукції, в тому числі, вирощеної на Рівненщині. 

- Наші польські колеги представили три варіанти земельних ділянок, від 6 до 13 га, де проходить широка залізнична колія. Працюємо далі над пошуком інвесторів. Невдовзі презентуємо пропозиції Люблінського воєводства для бізнесу Рівненщини, - повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, який разом з делегацією від Рівненщини брав участь у спільній нараді в Люблінському воєводстві щодо будівництва логістичного центру на прикордонній території Польщі для експортерів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також