На проблемному перехресті у Понебелі встановили дзеркало

761 0

Ми у соцмережах:

На проблемному перехресті у Понебелі встановили дзеркало

Співпраця поліції та громади– найкращий спосіб забезпечити безпеку для населення. У Городоцькій тергромаді за пропозицією поліцейських офіцерів громади, підтримки місцевої влади та активістів вдалося реалізувати безпекову ініціативу.

Враховуючи звернення громадян щодо проблемного проїзду перехрестя вулиць Центральної та Шевченка у селі Понебель, проаналізувавши стан вулично-шляхової мережі, з метою запобігання аварійності поліцейські офіцери громади запропонували встановити сферичне дзеркало.

Реалізацію запланованої безпекової ініціативи довели до логічного завершення. Відтак за сприяння місцевої влади та представників споживчого товариства обмежену видимість на перетині двох вулиць покращили. Тепер учасники дорожнього руху можуть переконатися у безпечності маневру завдяки оглядовому дорожньому дзеркалу. Крім того, місцеві жителі обрізали зайве гілля на деревах і навели лад обабіч дороги.

Нагадаємо, впроваджений на Рівненщині проєкт «Поліцейські офіцери громад» — це постійна поліцейська присутність та спільне вирішення проблем громади задля комфортного життя місцевих жителів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також