На продаж виставлено iPhone 12 міні ніжного бузкового кольору

577 0

Ми у соцмережах:

На продаж виставлено iPhone 12 міні ніжного бузкового кольору

Восени минулого року iPhone 12 презентували в п'яти відтінках: чорному, білому, зеленому, синьому і червоному. В кінці квітня 2021 року відбулася ще одна презентація в п'яти відтінках, в ході якої внесли лише одну коррективу в лінійку айфон 12, додавши яскравий колір - фіолетовий. Керівник яблучної корпорації назвав його по-справжньому весняним, і частка правди в цьому є.

Через кілька днів після презентації було відкрито передзамовлення на пристрої. З 30 квітня їх можна придбати в інтернет-магазині корпорації або в компанії Toiler в Україні.

Дискусії про колір
Після релізу почалися запеклі суперечки - як правильно назвати цей колір. можливі варіанти:

бузковий;

лавандовий;

фіолетовий;

пурпурний.

Більшість фахівців зійшлися на думці, що це легкий бузковий відтінок з акцентом на гліцинію. Щоб повною мірою назвати його фіолетовим, не вистачає червоних ноток і глибини. Як би там не було, цей колір дуже впізнаваний, на відміну від блідого зеленого, який при тьмяному освітленні здається стандартним білим.
Такий колір підходить як чоловікам, так і жінкам. Правда, представникам сильної статі доведеться подолати стереотип про те, що солідно виглядає тільки чорний девайс. Чорний і сірий колір iPhone в нашій країні завжди користуються найбільшим попитом.

Технічні параметри бузкового девайса

Крім кольору, інші параметри пристрою iPhone 12 міні залишаються незмінними:

Дисплей: 5,4 дюйма. Плоскі боки, відсутність рамок і заокруглень дисплея, керамічне скло на панелі позаду.

Процесор: A14 Bionic, 4 гігабайти оперативної пам'яті. Три типу постійної пам'яті: починаючи від 64 і до 256 ГБ.

Камера: 12Мп + 12Мп (основна), 12 Мп (фронтальна). Відкрита діафрагма дозволяє робити якісні фотографії в темряві і при іншому несприятливому освітленні. Смартфон швидко фокусується на потрібних об'єктах.

Повний комплект бездротових модулів: NFC, Wi-Fi, GPS, мереж 4G і 5G.

Фіолетова версія з коробки буде функціонувати на базі iOS 14.5. Така ОС підтримує застосування Apple Watch, якщо потрібно розблокувати айфона навіть тоді, коли на обличчі респіратор або маска.
Гаджет також підтримує оновлені налаштування конфіденційності та розумні мітки AirTag. Цей аксесуар здатний переходити в режим пропажі, взаємодіяти з пристроями на платформі Android і присікає спроби стеження за власником девайса.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також