На п’яних водіїв склали 6 протоколів за ніч

1059 0

Ми у соцмережах:

На п’яних водіїв склали 6 протоколів за ніч

Але спиртне пили не всі, деякі з них вживали наркотики.

Патрулюючи вулицю В'ячеслава Чорновола у Рівному, інспектори помітили автомобіль «Ауді», водій якого порушив Правила дорожнього руху. Водієм виявився 29-річний рівнянин, який керував автомобілем з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Він зачинився в автомобілі і сказав, що чекає приїзду свого юридичного представника.

Після прибуття на місце події рідного брата, водій витягнув поліетиленовий пакетик з білою порошкоподібною речовиною, зовні схожою на наркотичну, швидко поклав його в рот та проковтнув.

Оскільки такий вчинок міг завдати шкоди життю та здоров’ю водія, патрульні викликали карету швидкої медичної допомоги та застосували до порушника спезасіб - кайданки.

Від медичного огляду та надання допомоги медиками водій відмовився та заявив, що почуває себе задовільно.

Слідчі Рівненського відділу поліції, які прибули на місце зупинки транспортного засобу, вилучили два предмети, зовні схожі на пристрої для вживання наркотичних засобів з нашаруваннями речовини білого кольору. Водій пройшов огляд на стан наркотичного сп’яніння у медзакладі у лікаря нарколога. Результат виявився позитивним.

Патрульна поліція Рівненської області повідомляє, що за одну ніч  патрульні склали 6 протоколів на водіїв, які керували автомобілями у стані сп'яніння. У двох з них виявили речовини, зовні схожі на наркотичні. Відносно ще одного склали адміністративні матеріали за частино 3 статті 130 КУпАП (двічі упродовж року піддавався адміністративному стягненню за керування в стані сп’яніння).
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також