На радіозаводі є велике бомбосховище, яке закрите

1928 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

По Рівному є бомбосховища, які зачинені через недбальство держави.

 Як розповів міський голова Олександр Третяк для «Суспільного», є уже готові укриття, які закриті виключно через лінощі самих рівнян:

- Кавказька, 15. Люди, які там живуть, самі ж не хочуть за бомбосховища відповідати. Ми говоримо: «Ось вам ключі». Сховище потрібно відкривати, коли буде повітряна тривога й там ховатися. Однак мешканці будинків самі не хочуть відповідати за своє сховище. Вони вимагають людину від міської ради, яка буде відкривати їм сховище. Тобто міська рада має найняти людину, яка відкриватиме для цілого будинку замочок, бо вони самі, бачте, не хочуть, або лінуються. І це на п’ятому місяці війни. Таких казусів по місту кілька.

Є у Рівному об’єкти, за які відповідає Державний фонд майна. На жаль, впливу на них місто немає. Зараз ми намагаємося їх зобов’язати привести об’єкти в нормальний стан. Наприклад, на радіозаводі є велике сховище. Однак Державний фонд майна про об’єкт банально не дбав. Тому туди ніхто не міг вчасно потрапити.

Також приватні організації та заклади зобов’язані відкривати об’єкти укриття під час повітряної тривоги. Разом із тим, мають бути вказівники біля таких об’єктів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також