На ринках Рівного підприємцям вручили подарунки

2155 0

Ми у соцмережах:

На ринках Рівного підприємцям вручили подарунки

День підприємця в Україні відзначають в першу неділю вересня. І ті, хто реалізовує себе у цій професії, зазвичай цього дня виходять на роботу. Відчути настрій свята їм допомогли волонтери громадської організації «Рівне Разом», яку очолює Віктор Шакирзян. Зранку в неділю, 6 вересня, вони привітали рівненських підприємців і вручили їм подарунки.

 Для них влаштували флешмоб: волонтери вручили кожному підприємцю і підприємиці близько 5 тисяч солодких сувенірів прямо на робочих місцях. Презенти в ГО «Рівне Разом» виготовляли власноруч.

– Підприємці – це ті люди, які змінюють і розвивають економіку нашого міста та України. Вони створюють робочі місця та сплачують податки, завдяки підприємцям фінансуються соціальні програми та усі сфери життєдіяльності Рівного. Підприємці - це люди, які беруть відповідальність на себе. Підприємці заслуговують на повагу та підтримку. У цей день хочу побажати, щоб кожна започаткована вами справа була вдалою та фінансово успішною! - привітав підприємців голова ГО “Рівне Разом” Віктор Шакирзян.

Таким чином, волонтери прагнуть донести до громадськості, наскільки важливий бізнес для розвитку Рівного. Як і вся інші напрямки діяльності, підприємництво також потребує підтримки. Впродовж дня на ринках «Речовий», «Дикий», «Центральний», «Ювілейний», «Андріївський» та на вулицях Сагайдачна та Кн.Романа роздавали солодкі презенти. Підприємці були приємно здивовані несподіваною акцією та висловлювали слова вдячності волонтерам і Віктору Шакирзяну.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також