На ринку нерухомості — пожвавлення

1375 0

Ми у соцмережах:

На ринку нерухомості — пожвавлення

Рівненські ріелтори констатують: збільшився попит, а відповідно, й зросла вартість квартир у Рівному. Пожвавлення на ринку нерухомості пояснюють нестабільністю курсу долара і політичної ситуації в країні, а також сезонним попитом, який спостерігається наприкінці року.

— Впродовж останніх тижнів спостерігаємо поступове підвищення ціни на квартири, - розповідає директор АН «Фарт Лік» Олена Круліковська. — Найбільше покупці цікавляться невеликими одно— та двокімнатними квартирами, з’явився попит на недорогі три-чотирикімнатні квартири, та дорогі будинки. Більшість громадян відкладали купівлю нерухомості, чекаючи зниження цін, але у зв’язку із економічною та політичною нестабільністю в країні вирішили це зробити зараз, аби не втратити власні кошти потім.

Довідка «РВ» Однокімнатну квартиру можна придбати орієнтовно за ціною 28-35 тисяч доларів, двокімнатну — 35-43 тисячі доларів, трикімнатну — 40-85 тисяч доларів. Будинок у місті можна придбати за 120-350 тисяч доларів. Квартири у новобудовах коштують із розрахунку 6,45 тисячі гривень за 1 кв.м.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також