На Рівненщині 19 об’єктів державної власності готують до приватизації

709 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині 19 об’єктів державної власності готують до приватизації

За минулий рік і за І квартал залучено інвесторів для 50 об’єктів державної власності. Приватизація об’єктів забезпечила понад 20 млн грн надходжень до державного бюджету.

Про це повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін під час онлайн брифінгу.
«Лише цього року надходження від приватизації до держбюджету склали 3,3 мільйони гривень. З початку поточного року відбулось 8 аукціонів. Найближчим часом будуть проведені аукціони по двом обєктам нерухомості, готуються до приватизації ще 19», - повідомив Сергій Подолін.
На даний час на сайті ФДМУ в закладці «Приватизація», можна ознайомитись з 23 лотами, які пропонуються до приватизації. Найближчим часом будуть проведені аукціони по: ЄМК ДП «Рівненський експертно-технічний центр держпраці» м. Рівне, вул. Лермонтова,7 – стартова ціна 14 млн грн, ЄМК ДП «Радивилівський комбінат хлібопродуктів» м. Радивилів – стартова ціна 140 млн грн.
Регіональне відділення Фонду Держмайна України по Рівненській та Житомирські області продовжує активно займатися приватизацією збиткового держмайна, яке продається на аукціонах.

Взяти участь в аукціонах може кожен охочий, а нові пропозиції з’являються щотижня. З переліком доступних для приватизації об’єктів можна ознайомитися за посиланням. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також