На Рівненщині агітаційні плакати познімали, та не всюди: поліцейські отримують повідомлення про порушення

1120 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині агітаційні плакати познімали, та не всюди: поліцейські отримують повідомлення про порушення

Станом на 16:00 правоохоронці Рівненщини зареєстрували 35 повідомлень щодо порушень під час виборів. Зокрема у Млинові на Рівненщині в день виборів вісить плакат із агітацією за одного із кандидатів. Агітаційні плакати не зняли й у Клевані Рівненського району, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини.

Також від уповноваженої особи однієї з політичних партій, 50-річного жителя Дубна, надійшла заява з проханням притягнути до відповідальності невідому особу, яка в селі Озеряни не зняла агітаційні плакати за двох кандидатів у народні депутати України.

Крім того, рівнянин поскаржився до поліції на дії голови виборчої комісії на дільниці на вулиці Макарова, оскільки остання перешкоджала йому проголосувати о 8:00, пояснюючи, що дільниця ще зачинена. А жителька села Осницька, що на Володимиреччині, поскаржилася поліцейським на спостерігачів, бо вони, на її думку, порушують правила перебування на виборчій дільниці.

О 15:00 рівнянин поскаржився до поліції, що у багатьох приміщеннях немає світла у день виборів. А на виборчій дільниці у Білій Криниці Рівненського району 39-річний місцевий житель порвав бюлетені.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини, не всі повідомлення підтверджуються. Однак, за кожним зареєстрованим фактом поліцейські проводять перевірку, за результатами якої прийматимуться відповідні рішення.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також