На Рівненщині базуватиметься дорожній мобільний загін

1987 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині базуватиметься дорожній мобільний загін

З метою оперативного реагування на надзвичайні ситуації зимових періодів, пов’язаних із сильними опадами у вигляді снігу, хуртовини, заметілей, а також для ліквідації суцільної ожеледиці на автомобільних дорогах загального користування державного значення в Україні буде створено 4 центри дислокації спеціальних мобільних загонів для боротьби зі стихією.

Для ефективного виконання вказаних завдань у зоні реагування загону, що базуватиметься в області ДП «Рівненський облавтодор» отримає 10 одиниць спеціальної снігоочисної техніки: вітчизняні автомобілі КрАЗ 65055-05 обладнані поворотними відвалами виробництва AEBI SCHMIDT та солерозкидальним обладнанням точного дозування виробництва AEBI SCHMIDT. Шість з десяти  КрАЗів уже прибули на Рівненщину.

Також до складу мобільного загону спеціального призначення ДП «Рівненський облавтодор» з власних ресурсів залучає наявну важку спецтехніку. А саме: три роторні снігоочисники, а також важкий бульдозер МОАЗ та важкий автогрейдер. Центром дислокації одного з спеціальних дорожніх загонів обрано саме Рівне не даремно, адже працівники рівненського облавтодору не раз приходили на допомогу в складних погодних ситуаціях іншим регіонам: Житомирщині, Черкащині, Миколаївщині, Тернопільщині, Львівщині та в Одеській області.

Станом на сьогоднішній день ДП «Рівненський облавтодор» - єдине в області підприємство, що має розгалужену мережу філій, яка покриває всю територію Рівненщини, а також спеціальну техніку і кадри для того, щоб виконувати роботи з експлуатаційного утримання автомобільних доріг. Створення на Рівненщині потужної матеріально – технічної бази для зимового утримання доріг – ще один крок до досягнення стратегічної мети поставленої перед собою керівництвом області: перетворення Рівненщини на центр північно-західного регіону, повідомив РВ Дмитро Леонтіюк, помічник директора "Рівнеоблавтодору".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також