На Рівненщини біля власної хати відгамселили чиновника (ВІДЕО)

5042 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщини біля власної хати відгамселили чиновника (ВІДЕО)

Володимир Нечипорук працює одним з керівників Національної комісії з регулювання енергетики та комунальних послуг у містечку Здолбунів на Рівненщині. Пізно ввечері у двері до нього постукав незнайомець. Попросив про допомогу тому, що нібито пробив колесо. Господар будинку погодився допомогти. Саме після цього чоловіка жорстоко побили.

 Як повідомляють Надзвичайні новини, били ногами по голові. Володимир Нечипорук сам нічого не пам’ятає, бо прийшов до тями пізніше. Зате все це бачила його дружина. Та поки прибігла на допомогу з будинку – зловмисники втекли.

Чиновник міг перейти дорогу багатьом, адже має справу з тими, хто багатіє на природних ресурсах. І схоже не всі багатії готові працювати за законом.

-          Побутових конфліктів не маю, - каже Володимир Нечипорук. - Більшість всього це пов’язано зі службовою діяльністю… Робота НКРЕКП пов’язана з процедурами регулювання. Це і перевірки, участь в розв’язанні конфліктів між споживачами і надавачами послуг.

Поліцейські перевіряють записи з усіх камер спостереження і вже зафіксували авто на, якому приїздили зловмисники. Правоохоронці кваліфікували напад на чиновника як хуліганство. Проте сусідка Марія впевнена, що все було сплановано, бо напередодні поблизу свого господарства бачила трьох підозрілих молодиків, які наче за кимось стежили. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також