На Рівненщині через онлайн-аукціон здають в оренду шкільну їдальню

5329 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині через онлайн-аукціон здають в оренду шкільну їдальню

Через «Прозорро.Продажі» можна винайняти для власної справи комунальну нерухомість, яка не використовується. Кошти від оренди такого майна зараховуються до місцевого бюджету і підсилюють економіку громади.

У селі Яринівка Рівненської області пропонують орендувати їдальню у місцевій гімназії. Приміщення розташоване на першому поверсі закладу на вулиці Шевченка, 44. 
 
Майно є комунальною власністю Сарненської громади. За умовами договору орендар може використати його виключно під їдальню для дітей. 
 
 
Загальна площа об’єкта — понад 45 квадратних метрів. Він складається з кухні, коридорів, підсобних приміщень, вбиральні та умивальні. 
 
Стартова вартість становить понад 1,5 тисячі гривень на місяць. Цінові пропозиції можна подавати до 18 червня, онлайн-аукціон відбудеться 19 червня.   

Чому «Прозорро.Продажі»?

 
Державна та комунальна власність здається в оренду виключно через онлайн-аукціони. «Прозорро.Продажі» забезпечують кожному рівний доступ до участі на торгах. Перемагає той, хто запропонує найвищу ціну.
 
У державній торговій системі можна обрати об'єкти по всій країні, яких немає на інших ресурсах. Це різні за ціною і площею будівлі та приміщення. Вам залишається лише задати параметри й знайти те, що вам підходить.
 
Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також