На Рівненщині через Telegram-канали збували канабіс та інші наркотики

1499 0

Ми у соцмережах:

Лабораторії - в Києві та на Хмельниччині

Троє чоловіків та жінка, які проживали у Києві та на Хмельниччині, причетні до збуту наркотичних речовин на Рівненщині. Збув відбувався через один з популярних месенджерів. Такого висновку дійшли в прокуратурі області після обшуків за їхніми адресами та інших слідчих дій.

 За процесуального керівництва прокуратури Рівненської області за оперативного супроводу працівників Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області, у ході досудового розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання та збут наркотичних засобів групою осіб), проведено санкціоновані обшуки на території м. Київ та Хмельницької області.

Зокрема, за місцем проживання 3 чоловіків і жінки, які причетні до незаконного збуту наркотичних речовин на території Рівненської області шляхом здійснення закладок, замовлення яких відбувалося з використанням каналів інтернет-месенджера Telegram, в транспортних засобах фігурантів, а також в спеціальних складських та гаражних приміщеннях, обладнаних під лабораторії з виготовлення синтетичних наркотичних засобів, та вирощування рослин канабісу (марихуани), з метою подальшого виготовлення наркотичних речовин.

За результатами проведених 12 обшуків виявлено та вилучено понад 30 рослин кущового канабісу, близько 2 кг висушеного та подрібненого листя канабісу, понад 500 грамів порошкоподібної речовини білого кольору, схожої на амфетамін, а також хімічні речовини, скляні поверхні та колби для виробництва наркотичних засобів, мобільні телефони, сім-картки операторів мобільного зв’язку, банківські картки, 2 гранати, 2 пістолети, 1 рушницю та інше.

Наразі обшуки ще тривають.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також