На Рівненщині чоловік до смерті побив дружину

9342 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині чоловік до смерті побив дружину

Домашній насильник напав на свою дружину вчора, 23 серпня, ввечері. Від завданих тілесних ушкоджень жінка на ранок померла.

 

Подружжя, 41-річні чоловік та дружина, проживали у Яполоті Костопільського району. Обоє, як повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Рівненській області, зловживали алкогольними напоями та перебивались тимчасовими заробітками.

Вчора ввечері вони знову випивали. Після застілля між парою виник конфлікт, під час якого господар кілька разів вдарив дружину руками та ногою.

Подружжя лягло спати, а на ранок жінка вже не подавала ознак життя. Чоловік сам викликав «швидку» та повідомив до поліції.

Відповідно до лікарського свідоцтва, смерть жінки настала внаслідок травми живота з ушкодженням внутрішніх органів. 

«41-річного жителя села Яполоть затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Костопільського відділу поліції Юрій Регеза. — Вирішуємо питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого)».

Відповідно до санкції статті, чоловіку загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також