На Рівненщині чоловік проломив череп ревнивому односельцю

1393 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині чоловік проломив череп ревнивому односельцю

Жителю села Самостріли може загрожувати до 8 років позбавлення волі за спричинення тяжкого умисного тілесного ушкодження односельчанину.

Події трапилися 14 вересня у селі Городище колишнього Корецького району.  Близько першої ночі 36-річний житель села Самостріли разом зі знайомою перебував у салоні авто «Ford», припаркованого поблизу будинку останньої. У цей час 41-річний місцевий житель проходив повз транспортного засобу і, приревнувавши знайому, завдав декілька ударів в різні частини тіла молодшому.

Власник авто взяв з багажника металевий автомобільний ключ, яким наніс «супернику» один удар по голові. Конфлікт продовжився, тож  41-річний місцевий житель схопив дерев’яну палицю, якою розбив вікна автомобіля, після чого пішов додому спати.

Вранці його самопочуття погіршилося, він самотужки приїхав до лікарні, де у нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки.За ступенем тяжкості такі травми відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

36-річному зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. На період досудового розслідування підозрюваний перебував під цілодобовим домашнім арештом.

Відтак, за результатами проведених експертиз та зібраних достатніх доказів для доведення вини 36-річного чоловіка, за процесуального погодження місцевої прокуратури слідчі скерували на розгляд суду кримінальне провадження із обвинувальним актом.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також