На Рівненщині чоловік, який вкрав огорожі з могил, постане перед судом

1240 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Другого травня двоє жителів Млинівського району повідомили до поліції про відсутність металевих огорож на могилах рідних. Так, дільничні офіцери і оперативники Млинівського відділення поліції встановили, що до вчинених злочинів причетний 54-річного місцевий житель.

Як повідомляє відідл комунікації ГУ Нацполіції у Рівненські області, зловмисник ніде не працює та зловживає алкоголем, демонтував огорожі з двох могил на цвинтарі на вулицях Кн.Ольги та О.Кірися у Млинові та здав їх у пункт прийому металобрухту.

Слідчі Млинівського відділення поліції повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою, вчинена з корисливих мотивів). Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

За результатами досудового розслідування матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом передадуть до суду. Чоловіку загрожує обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі ­- від чотирьох до семи років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також