Військові на Рівненщині отримали зброю, яку хотіли вкрасти (ВІДЕО)

6406 0

Ми у соцмережах:

Військові на Рівненщині отримали зброю, яку хотіли вкрасти (ВІДЕО)

Військова частина на Рівненщині отримала зброю, комплектуючі частини та боєприпаси. Їх було вилучено під час розслідування справи з розкрадання.

Засоби ураження були вилучені раніше у межах розслідування кримінального провадження щодо розкрадання майна військової частини.

За експертними оцінками, ринкова вартість озброєння складає понад 1 млн грн.

Серед переданого, зокрема:

- складові до гвинтівок;

- запасні частини до усіх можливих комплектацій автомата Калашникова, пістолета Макарова, пістолетів-кулеметів та іншої стрілецької зброї;

- складові до великокаліберних кулеметів НСВ-12,7 «Утьос», станкового кулемета ДШК, станкового автоматичного гранатомета АГС-17 «Полум’я» та багато іншого.

Озброєння виявили працівники ДБР в одного зі фігурантів провадження, який намагався його продати через Інтернет ще до повномасштабного вторгнення.

Провадження розслідувалось за ч. 1 статті 263, ч. 1 статті 366, ч. 3 статті 410 Кримінального Кодексу України. Після зняття арешту на озброєння – воно відразу було направлено на захист країни.

Процесуальне керівництво здійснювала Рівненська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також