На Рівненщині дільничні знайшли дві мотопомпи для видобутку бурштину

2020 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

Учора, сьомого вересня, близько четвертої ранку у лісі неподалік села Кривиці Дубровицького району дільничні офіцери поліції знайшли нічийний автомобіль, мотопомпу нелегального виробництва та пожежні рукави. Обладнання та автомобіль «УАЗ» забрали на територію відділення поліції, що у Дубровиці.

Крім того, як повідомляє відділ комунікації Нацполіції області, у п’ятницю, шостого вересня, таке ж обладнання для видобутку бурштину поліцейські знайшли у полі біля Кривиці близько 19:00. Побачивши правоохоронців, власники обладнання утекли. За фактами порушення правил охорони надр поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України. З початку року правоохоронці вилучили 52 мотопомпи, 19 автівок та майже 172 кг бурштину.

Цьогоріч слідчі підрозділи підкрили 100 проваджень за статтею 240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони надр) та 31 за статтею 198 Кримінального кодексу України за придбання, отримання, зберігання чи збут бурштину.

За вчинення опору працівникам поліції під час виявлення та документування таких фактів відкрито 14 кримінальних проваджень.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також