На Рівненщині директор одного з КП укладав договори зі своєю ж фірмою

809 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині директор одного з КП укладав договори зі своєю ж фірмою

Рівненська обласна рада провела службове розслідування задля виявлення причин та умов, що корупційної діяльності керівника обласного комунального закладу.

 Так, прокурором установлено, що вказаний керівник уклав 2 договори на загальну суму 172 тис. грн з приватною охоронною фірмою, де він є одним із співзасновників, що є конфліктом інтересів.

Загалом директор комунального закладу протягом майже трьох років не вживав заходів щодо передачі в управління іншим особам належних йому корпоративних прав приватної охоронної фірми, хоча після свого призначення на посаду, відповідно до вимог статті 36 Закону України «Про запобігання корупції», мав зробити це впродовж 60 днів.

За результатами проведеного обласною радою службового розслідування викладені в подані прокурора  факти знайшли своє підтвердження (ст.ст. 28, 36 Закону України «Про запобігання корупції»). Укладені договори між комунальним закладом та охоронною фірмою достроково розірвано, а директора притягнуто до дисциплінарної відповідальності – оголошено догану.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також