На Рівненщині діти з інвалідністю проходять реабілітацію разом з батьками

567 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині діти з інвалідністю проходять реабілітацію разом з батьками

У Вараському центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю послуги отримують понад 140 людей. Разом з дітьми проходити реабілітацію можуть не лише батьки Вараської громади, а й з усієї Рівненщини.

Такі послуги можуть здійснюватись на підставі договорів. 

У Рівненській ОДА повідомляють, що там багатопрофільну допомогу надають вже понад 14 років. В закладі діють відділення соціальної та фізичної реабілітації, які покращують фізичний, психологічний і соціальний статус дітей.Як розповіла директорка Центру Наталія Федінчик, в центрі працює 66 висококласних фахівців, які знаходять індивідуальний підхід до кожної дитини. Тут часто влаштовують цікаві розваги, творчі заняття та театралізовані вистави.

«На сьогодні громади Рівненщини перебувають у процесі нової взаємодії – міжмуніципального співробітництва. В області вже укладено 23 договори, реалізація яких приносить спільну користь: одній громаді кошти, іншій – необхідні послуги. Також, наголошую, у перехідний період децентралізації важливо не втратити найбільш чутливий - соціальний напрямок», - наголосив Віталій Коваль.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також