На Рівненщині дівчині-сироті придбали житло

1792 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині дівчині-сироті придбали житло

Сьогодні ключі від квартири в Олександрійській тергромаді, яку придбали за державні кошти, отримала 23-річна Галина Агафонова. Дівчина є сиротою і перебувала в черзі на житло. А перед Новим роком отримала подарунок, якому дуже радіє.

На новосілля завітала заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

- Галина Агафонова належить до категорії дітей-сиріт. Вона виховувалася в спецзакладі та перебувала в черзі на отримання житла саме в Олександрійській громаді. Завдяки коштам із державного бюджету вдалося придбати дві квартири дітям-сиротам в Олександрійській громаді. Вони обійшлися у 992 тисячі 808 гривень. Окрім Галини, ключі від власного дому отримає й інша дитина. Хочу подякувати за роботу голові Олександрійської ТГ Олександру Гуцу та працівникам тергромади, які опікуються цим питанням, - сказала Людмила Шатковська.

 

 

Трикімнатна квартира, в яку дівчина вже заселилася, є мебльованою. Сьогоднішні гості також приходили не з порожніми руками, тож тепер кухня укомплектована посудом.

 

 

 

 

 

- Дякую усім за те, що допомогли переїхати в таку гарну квартиру. Якщо чесно, вже не могла дочекатися цього дня. Мені тут дуже подобається, бо все нове, чисте. Буду на Новий рік та на Різдво приймати гостей. Вже планую, що буду готувати, - ділиться емоціями Галина Агафонова.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також