На Рівненщині готуються посадити тисячі дерев

885 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині готуються посадити тисячі дерев

Організатори екологічного проєкту «Greening Рlanet» поставили за мету висадити понад 1 мільйон дерев за добу у 100 країнах світу і пропонують долучитися Рівненщині.

Про це повідомили у Рівненській ОДА.

Голова БФ «Озеленення України» Ганна Крисюк розповіла, що головною метою такої акції є формування еко-свідомісті населення та привернення уваги до важливих екологічних питань.

Минулоріч на Рівненщині вдалось висадити понад 200 тисяч саджанців молодих дерев у парках, лісах та скверах. Тоді до акції долучились представники влади, громадськість та ініціативні жителі області.


«Рівненщина - екологічно свідома область. Понад 40% нашої території засаджена 115-ма мільйонами дерев. Тому ми з радістю приймаємо естафету та обов’язково долучимось до міжнародного проекту. Щоб підтвердити свої слова, разом із ініціаторами проекту вже сьогодні посадили 2 саджанці калини біля будівлі облдержадміністрації», - розповідає Віталій Коваль.


За його словами, у планах - перевищити попередній результат та висадити ще більше дерев на Рівненщині. Адже з таких важливих ініціатив і починається колективна історія успіху.

Як розповів представник обласного управління лісового господарства Віталій Сухович, лісівники області вже розпочали підготовку грунту до висадки. А перед початком акції вони проведуть детальний інструктаж для учасників.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також