На Рівненщині грабіжник ледь не вбив пенсіонерку

1333 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині грабіжник ледь не вбив пенсіонерку

Сталося це вчора близько 17:00 на вулиці Бельмаж в Острозі. 74-річна місцева жителька займалася домашніми справами в підсобному приміщенні неподалік свого будинку. Коли повернулася до будинку, застала там невідомого чоловіка, який нишпорив у її речах.

Жінка злякалася, і хотіла втекти. Утім, той схопив пенсіонерку, приставив ніж до горла та почав її бити доки вона не впала. Зловмисник ще побив пенсіонерку ногами і втік. Пенсіонерка зуміла встати та зателефонувати своєму внукові, а той - до поліції. «Швидкою» потерпілу доставили до місцевої лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області.

На місці злочину поліцейські з’ясували, що з помешкання зникла тисяча гривень. Проведеними оперативними заходами поліцейські розшукали та затримали чоловіка причетного до злочину. Ним виявися 31-річний місцевий житель, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

Слідчі Острозького відділу поліції готують матеріали для повідомлення йому про підозру у вчиненні розбійного нападу, поєднаного з проникненням у приміщення за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України.

Нападнику загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також